Enoletna garancija in 30-dnevno brezpogojno vračilo

Popolnoma nova visokokakovostna baterija Razer RC30-0248

Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Nadomestna baterija Razer RC30-0248
Kupite kvalitetne akumulatorje po najugodnejših cenah v Sloveniji

15.4V 80Wh Baterija za Razer RC30-0248

  • ŠifraSIP1537
  • VrstaNadomestna
  • Napetost15.4V
  • Kapaciteta80Wh
  • Število celic4 celic
  • TipLi-Polymer
  • BarvaBlack
  • Velikost*mm (L x W x H)
  • DobavljivostNa zalogi
  • Garancija12-mesečno garancijo in 30-dnevno brezpogojno vračilo
Note : 1. 15.4V and 14.8V are compatible, they are in common use.2. This 80Wh battery is only fits for the Blade 15 Advanced Model, not fits for Blade 15 Base Model.

Opis

Odlična zmogljivost, Dolga življenjska doba baterije, Varna in zanesljiva

Zakaj izbrati nas?Nova visokokakovostna baterija Razer RC30-0248 uporablja novo generacijo uvoženih celic visoke gostote, ki zagotavljajo stabilno in zanesljivo delovanje ter odlično življenjsko dobo baterije. Nova generacija uvoženih celic visoke gostote zagotavlja večje zaloge energije in s tem večjo zmogljivost. Naše baterije lahko izpolnijo vaše zahteve pri opravljanju zapletenih nalog, gledanju videov visoke ločljivosti ali izvajanju večopravilnih dejavnosti. Poleg tega je naše ohišje nadomestne baterija Razer RC30-0248 skrbno zasnovano in izdelano v razmerju 1:1 z obliko originalne baterije. Izdelano je iz visoko temperaturno odpornih in na obrabo odpornih ABS+PC zlitinskih materialov, ki so okolju prijazni in zagotavljajo vzdržljivost in kakovost ohišja baterije. Zato se lahko baterija popolnoma prilega vaši napravi z brezhibno povezavo in vam zagotavlja zanesljivo podporo pri napajanju.

Zakaj izbrati nas?Baterija za Razer RC30-0248 vam zagotavlja resnično dolgotrajno napajanje brez kakršnega koli zavajanja. Obljubljamo, da je zmogljivost baterija Razer RC30-0248 popolnoma resnična in zanesljiva. Nikakor ne bomo izvajali lažnega oglaševanja, s katerim bi pretiravali glede zmogljivosti baterije, temveč bomo njeno dejansko zmogljivost prikazali z resničnimi vrednostmi. Vsaka baterija Razer RC30-0248 je prestala strogo testiranje in preverjanje kakovosti, da bi zagotovili, da je njena zmogljivost popolnoma skladna s promocijo. Brez skrbi se lahko zanesete na našo baterija, ki vam bo neprekinjeno zagotavljala zanesljivo napajanje za dejavnosti visoke intenzivnosti in dolgotrajno uporabo. Kupite baterija za prenosnik Razer RC30-0248 zdaj in ne boste imeli več napačne zmogljivosti. Uživajte v resnično trajnih baterijah!

Zakaj izbrati nas?Laptopbaterije.si zagotavlja varnost vsake baterija Razer RC30-0248 že pri viru. Popolnoma se zavedamo pomembnosti vprašanj varnosti baterij, zato slovesno obljubljamo: nikoli ne bomo uporabili slabih surovin! Vsaka Razer RC30-0248 baterija je, preden zapusti tovarno, podvržena več sto strogim testom, ki zagotavljajo standarde visoke kakovosti. Pri nadzoru kakovosti baterij smo izjemno strogi. Nadomestne baterija Razer RC30-0248, ki pridejo v vaše roke, morajo prestati CE, UL, GS in druge mednarodne varnostne certifikate. Poleg tega bo naša tehnična ekipa pred pošiljanjem preverila napetost in zmogljivost baterije, da bi zagotovila pravilno delovanje.

Varnost na prvem mestu, več miru z baterijami!

  • Zaščita pred kratkim stikom Zaščita pred kratkim stikom
  • Zaščita pred prenapolnjenostjoZaščita pred prenapolnjenostjo
  • Zaščita časa polnjenjaZaščita časa polnjenja
  • Elektromagnetna Zaščita Elektromagnetna Zaščita
  • Nadtokovna ZaščitaNadtokovna Zaščita
  • Zaščita MočiZaščita Moči
  • Statična zaščitaStatična Zaščita
  • Zaščita razreda AZaščita razreda A

Zakaj izbrati nas?

Široka paleta izdelkov in celotnih modelov

Kot vodilna trgovina z baterijami v Sloveniji imamo veliko zalogo in pestro izbiro. Ponujamo široko paleto baterijskih izdelkov do 500.000+ modelov, da zagotovimo, da lahko najdete baterijo, ki se popolnoma ujema z modelom vaše naprave. Laptopbaterije.si je najboljše mesto za nakup baterija Razer RC30-0248.

Lokalna dostava, hitra dostava

Obljubljamo, da bomo po prejemu naročila izdelke odpremili v roku 24 ur. Po potrditvi odpreme vam bomo poslali obvestilo po elektronski pošti, ki vsebuje podrobnosti o vašem naročilu in sledilne informacije paketa. Zagotavljamo hitro logistiko in dostavne storitve, da stranke čim prej prejmejo svoje izdelke. Če je baterija na zalogi lokalno, bo dostava trajala le 3-6 dni.

Lokalna dostava, hitra dostava
12 mesečna garancija,30-dnevna brezpogojna vračila
12 mesečna garancija

Imamo popolno zaupanje v kakovost naše baterije. Če se pojavi kakršen koli problem z kakovostjo Razer RC30-0248 baterija, ki ste jo kupili, v enoletnem obdobju garancije, bomo po pregledu našega servisnega oddelka zagotovili enoletno garancijo, brezplačno zamenjavo in brezplačno dostavo.

30-dnevna brezpogojna vračila

Na spletni strani Laptopbaterije.si izjemno cenimo vašo nakupovalno izkušnjo in zadovoljstvo. Od dneva prevzema izdelka dalje vam nudimo 30-dnevno garancijo za vračilo kupnine. Če v roku 30 dni niste zadovoljni s našim izdelkom ali storitvijo, lahko vložite zahtevo za vračilo in povračilo kupnine.

Celovito poprodajno jamstvo

Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih strokovnjakov, ki imajo temeljno znanje in razumevanje na področju baterij. Cenimo vaš čas in potrebe ter smo pripravljeni zagotoviti natančne, strokovne nasvete in hitre odzive na vsa vaša vprašanja in pomisleke. Naš cilj je zagotoviti pravočasno podporo, da boste med postopkom nakupa in uporabo naših izdelkov dosegli najboljšo izkušnjo.

Profesionalno oblikovanje embalaže

Zavedamo se, da je zaščita varnosti vaših izdelkov med transportom izjemnega pomena. Zato imamo strokovno ekipo za oblikovanje embalaže in uporabili bomo močne zaščitne škatle in oblazinjena polnila, da zmanjšamo vpliv zunanjih vplivov na izdelek. Uporabite vodoodporne materiale in tesnilne ukrepe, da zaščitite baterijo pred vlago in vlago ter zagotovite, da to ne vpliva na celovitost in delovanje izdelka.

Celovito poprodajno jamstvo
Varno plačevanje
Odlične cene

V prvi vrsti smo zavezani zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov in ugodna cena je ena naših pomembnih lastnosti. Prizadevamo si zagotoviti, da imajo naši izdelki konkurenčne cene na trgu, ne da bi pri tem ogrozili kakovost in učinkovitost naših izdelkov.Vzpostavili smo dolgoročne in stabilne odnose sodelovanja z originalnimi dobavitelji in dosegli boljše nabavne cene brez posrednikov.Razlika v ceni in preseganje teh prednosti nazaj neposredno našim strankam. Trdno smo prepričani, da lahko s ponudbo cenovnih koncesij več strankam omogočimo, da uživajo v visokokakovostnih izdelkih, ne da bi morali plačati previsoke pristojbine.

Varno plačevanje

Cenimo pomembnost varnosti pri plačevanju in razumemo pomen varnosti spletnega plačevanja. Zato smo sprejeli več varnostnih ukrepov, da zaščitimo plačilne informacije in osebne podatke naših strank. Uporabljamo najnovejšo šifrirno tehnologijo, ki zagotavlja varnost vaših plačilnih transakcij. Kot možnost plačila ponujamo tudi PayPal, ki vam zagotavlja dodatno zaščito.

Prikaži večjo sliko

Dostava

  1. Po plačilu bomo uredili pošiljanje v roku 24 ur.
  2. Ko je pošiljka potrjena, boste prejeli sledilno številko v potrditvenem e-poštnem sporočilu.
  3. Ta nadomestna baterija Razer RC30-0248 bo poslana v dobro zapakiranem protistatičnem vrečku, v kartonski škatli s penasto oblogo in dodatno zaprta v plastični vrečki.

Načini plačila

Sprejemamo načine plačila
PayPal paypal
Plačila preko PayPala, PayPal račun ni potreben. Paypal je varen in brezplačen za kupce.
kreditna kartica
VISA, MasterCard, Združene države in Express, JCB, Diners Club, Maestro & Laser Card itd.
Bančno nakazilo Če vam noben od zgoraj navedenih načinov plačila ni na voljo in skupni znesek vašega naročila presega 300 €, se obrnite na našo službo za pomoč strankam za pomoč pri pridobivanju podatkov o našem bančnem računu in dokončanju plačila z bančnim nakazilom.
Opomba:

1. Če se odločite za PayPal Express Checkout (namesto vnosa naslova za pošiljanje neposredno na našem spletnem mestu med postopkom nakupa), poskrbite, da boste pri zaključku nakupa izbrali ustrezen naslov.

2. Bodite prepričani, da so pri plačilu prek PayPala izključno odgovorni za obdelavo vaše transakcije in da na našem spletnem mestu ne bodo shranjeni nobeni finančni podatki. Pri nas lahko brez skrbi kupite baterije.

Pogosta vprašanja

Nujno potrebujem baterija Razer RC30-0248, jo lahko prevzamem?

Trenutno smo zaprli storitev samoprevzema brez povezave in vam zaenkrat ne moremo zagotoviti te storitve. Priporočamo, da naročite preko spleta. Kot spletna trgovina, ki se širi na svetovni trg, imamo skladišča v Evropi, Severni Ameriki, Jugovzhodni Aziji in Oceaniji za hitrejšo dostavo paketov. Vsa skladišča zagotavljajo le storitve dostave in ne podpirajo nakupov brez povezave ali samoprevzema. Če vas zanima nakup baterije, se obrnite na nas in nam sporočite originalno številko dela baterije in model prenosnika, naslov za dostavo itd. ali druga vprašanja o bateriji (kot je dobavni rok, garancijsko obdobje itd.). Z veseljem vam bomo odgovorili v 24 urah.

Kateri so nasveti za vzdrževanje pri vsakodnevni uporabi baterija za Razer RC30-0248?

  • 1Redno polnjenje: Poskusite ohraniti baterijo v primernem stanju napolnjenosti in se izogibajte dolgotrajnemu prekomernemu praznjenju ali popolnemu praznjenju. Priporočamo, da baterijo napolnite, ko je nivo energije padel na približno 20%, da ohranite zdravje baterije.
  • 2Izogibajte se prekomernemu polnjenju: Ne puščajte baterije priključene na napajalnik za daljše časovno obdobje, da se polni. Ko je baterija popolnoma napolnjena, takoj odklopite napajalnik, da se izognete prekomernemu polnjenju. To bo pomagalo preprečiti poškodbe baterije zaradi dolgotrajnega prekomernega polnjenja.
  • 3Preprečujte prekomerno praznjenje: Poskusite se izogniti popolnemu praznjenju baterije. Ko se baterija približuje kritični ravni napolnjenosti, jo čim prej napolnite. Prekomerno praznjenje lahko negativno vpliva na življenjsko dobo baterije.
  • 4Izogibajte se pregrevanju in prehladu: Poskusite preprečiti izpostavljanje baterije ekstremnim temperaturam. Visoke temperature lahko pospešijo propadanje zmogljivosti baterije, medtem ko nizke temperature lahko zmanjšajo učinkovitost baterije. Poskusite shranjevati baterijo v suhem, toplem okolju.
  • 5Izogibajte se fizični poškodbi: Poskrbite, da bo ohišje baterije ostalo nedotaknjeno in brez poškodb ter se izogibajte udarcem, padcem ali drugim fizičnim poškodbam. Takšne poškodbe lahko privedejo do zmanjšanja zmogljivosti baterije ali okvare le-te.

Vaša Razer RC30-0248 baterija in moja baterija imata različne napetosti. Ali jo lahko uporabim?

Pri zamenjavi baterije je treba vedno izbrati baterijo z enako napetostjo kot originalna baterija. Vendar pa obstajajo nekateri izjemi od te pravila, kjer so naslednje napetosti medsebojno združljive.

  • 3.6V / 3.7V
  • 7.2V / 7.4V
  • 10.8V / 11.1V
  • 14.4V / 14.8V
  • 21.6V / 22.2V

Če se kapaciteta tvoje baterije razlikuje od kapacitete originalne baterije, ali jo lahko še vedno kupiš?

Da, v vsakem primeru kapaciteta baterije ne vpliva na njeno združljivost. Baterija z večjo kapaciteto bo le zagotovila daljši čas napajanja za vašo napravo, preden jo boste morali ponovno napolniti. Poleg kapacitete je pomembno preveriti tudi velikost in težo, saj lahko baterije z večjo kapaciteto včasih imajo večje dimenzije, kar lahko vpliva na njihovo uporabo v določene namene, tudi če so združljive.